Richting Jenkins en Soenen!

      Reacties uitgeschakeld voor Richting Jenkins en Soenen!

Jawel, ook ons nieuwe koorjaar is stevig uit de startblokken geschoten, met zelfs een eerste repetitie in augustus, en intussen ook twee extra repetities.

Hoezo, denkt u misschien?

Wel, we hebben geen tijd te verliezen: op zondag 10 november brengen we namelijk met maar liefst zes West-Vlaamse koren, het Drongense koor Fa-Si-Nant en het harmonieorkest Sint-Cecilia Gullegem twee grote werken: “The Armed Man” van Karl Jenkins en “Oratorio” van Willy Soenen, een heuse wereldcreatie!

Beide werken zijn behoorlijk uitdagend, dat geven we volmondig toe, en daarom zijn we ook al helemaal stevig aan het werk om, wat we begonnen in het voorjaar van 2024, nu ook tot in de puntjes te kunnen afwerken.

Hetzelfde programma, maar dan met minder koren, brengen we overigens ook in Gent op zondag 23 maart 2025.

We geven u al graag twee foto’s mee: de eerste van vorige zaterdag in Wevelgem voor de Jenkins, de tweede van vrijdag 13 september voor de Soenen.

Zin om mee te zingen met Cantandum? Dat kan, al zal dat op dit moment misschien behoorlijk lastig worden. Maar stuur gerust een berichtje naar info@cantandum.be, goeie stemmen kunnen we zeker nog gebruiken.